Love & Reality

Tene haalt snoeihard uit naar makers Love Island

Love Island-afvalster Tene Donzo heeft in haar Instagram Story snoeihard uitgehaald naar de makers van Love Island. Volgens haar wordt de populariteitsprijs voor Imen – die ‘de meeste stemmen van de kijkers kreeg en daardoor de villa in mocht’ – nu gebruikt om de onheuse behandeling van Tene zelf te verbloemen. Ze trekt daarbij de racismekaart.

Rumag

“Hi lieve allemaal, nogmaals wil ik jullie hartstikke bedanken voor alle lieve berichten die ik binnenkrijg”, opent Tene haar relaas. “Ik heb mij een beetje uitgesproken over mijn ervaring op Love Island en vind het hartstikke jammer dat het zo verlopen is. Afgelopen maandag heb ik hier bij het interview van Rumag meer gedeeld over mijn ervaring en mijn mening laten weten. Dit stuk is er uitgeknipt terwijl de dag ervoor nog contact met mij werd gelegd met de vraag of ik dat stuk erin wou hebben, waarop ik duidelijk ‘ja’ heb gezegd. Al met al ben ik niet verbaasd.”

‘Zeker niet netjes’

“Ik vind het dan ook heel erg jammer dat Love Island het voor het oog van de kijkers weer goed probeert te maken, door Imen daarvoor te gebruiken die zelf ook een nare ervaring heeft gehad. Waarom als ullie een donkere vrouw met de grond gelijk gemaakt hebben, een andere donkere vrouw geprezen zodat mensen het vergeten wat jullie hebben gedaan? Het is massaal onder jullie posts gezet en jullie negeren het probleem compleet. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat jullie Imen, die een prachtige vrouw is, hiervoor gebruiken. Dat is zeker niet netjes. Verder wil ik er geen woorden meer aan vuilmaken en laat ik het God afhandelen. Prettige dag.”

➡️ Niets missen van B&B Vol Liefde? Volg ook de Facebook-groep