Love & Reality

Temptation-Zwanetta ziet er plots héél anders uit, verleidster Felicia maakt het heet

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

En het is al zo warm

Nu het richting of zelfs óver de 30 graden gaat in Nederland besloot Felicia Julia ook maar het strand op te zoeken. Via Instagram laat ze haar volgers meegenieten van het utizicht – en van haar killerbody -. In de reacties is men dan ook eensgezind: ‘Lekker ding!’

&nb

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Selfie

Een bericht gedeeld door Zwanetta Fox (@zwanettafox) op

Zwanetta 7.0

Zwanetta Fox verandert nogal eens van uiterlijk, onder meer door vrijwel dagelijks een andere pruik te dragen. Haar nieuwe look is ook weer een opvallende, maar toch zeker geen verkeerde. Een kort kapsel geeft haar een ontzettend sterke, krachtige uitstraling. Toch? Oordeel zelf maar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

have fun✌

Een bericht gedeeld door (@milouvanagtmael) op

Ons MIlouke herpakt zich

En tot slot: Milou van Agtmael krabbelt op na de vervelende breuk met haar jarenlange liefde Heikki Geens. De knappe blondine flaneert net als zoveel realitysterren op het strand, waar ze met een goede vriend Niels Willems (een Belgische freestyle jetski-kampioen) afsprak. Gezellig!