Love & Reality

Temptation-Zwanetta ondergaat schaamlipcorrectie: ‘Ziet er nu heel anders uit’

Zwanetta Fox ontpopte zich tot misschien wel de meest gevreesde verleidster uit de historie van Temptation Island (VIPS). Met haar betoverende looks wist ze al meermaals toe te slaan in de serie.

Zwanetta uit Temptation ondergaat schaamlipcorrectie

Toch wisselt ze nog zeer regelmatig van kapsel, dat was al bekend. Nu onthult Zwanetta (22), die in Temptation Mezdi én Stefano de mist in liet gaan, dat ze haar schaamlip heeft laten verkleinen.

“Ik had bijvoorbeeld vaak last bij het fietsen. Als ik op het zadel zat, deed het pijn. Ook tijdens de seks had ik vaak last. Dan had ik een onprettig, schurend gevoel.” Daarom ging ze op 20 augustus jongstleden onder het mes.

“Het stond gewoon ‘on fire’ daar beneden”

“Toen ik thuiskwam en de verdoving uitwerkte, had ik super veel pijn. Het brandde zo erg, vooral na het plassen. Je staat gewoon on fire daar beneden. Het enige wat je kan doen, is rusten. Na enkele dagen werd het steeds beter en minder opgezwollen. Pas na twee weken kon ik weer een onderbroek aandoen. Na drie weken kon ik stilaan weer beginnen met sporten”, vertelt de Apeldoornse beauty verder.

Dat er een taboe op operaties aan het geslachtsdeel heerst, vindt Zwaantje vervelend. “Ik kan het iedereen aanbevelen. Het ziet er nu heel anders uit, maar ik ben er erg blij mee. Ik kan nog niet vertellen of het anders voelt tijdens de seks, want die heb ik sindsdien nog niet gehad.”