Love & Reality

Temptation-Zwanetta gaat confrontatie met oude vlam aan in Eating with my Ex

In de allerlaatste aflevering van de serie Eating with my Ex op Discovey+ gaat Zwanetta, de koningin der Temptation-verleidsters, de confrontatie met haar oude vlam Irvingly aan. Hun relatie liep na twee jaar op de klippen, en dat ging niet op de meest fraaie manier.

Gedumpt via WhatsApp

Irvingly zette er namelijk een punt achter door middel van een simpel WhatsAppje, en logischerwijs steekt dat nog altijd bij Zwanetta. Bovendien was de timing nogal.. ongelukkig. Want Zwaantje was nét geopereerd, kon zichzelf amper redden, maar stond er dus wel plots alleen voor. “Hoe je mij hebt verlaten neem ik je best wel kwalijk”, opent Zwanetta. “Terwijl ik net geopereerd was, dus het was eigenlijk dubbel kut voor mij. Gebroken hart en gebroken beneden.”

In de steek gelaten

Irvingly countert: “Volgens mij was ik er wel voor je tijdens je herstel. Ik heb je nog verzorgd.” Maar, zegt Zwanetta terwijl ze haar ‘nieuwe’ borsten vastpakt: “Nee, dat was met deze. Met deze was je er echt voor mij. Maar het ging zo: festival, operatie en paar dagen later een appje. Ik dacht echt: what the f*ck?” Dat Irvingly het zich allemaal niet meer kan herinneren, zegt voor Zwanetta genoeg. “Hij wist niet eens dat hij er niet voor me was en dat hij het daarna heeft uitgemaakt. Dat wist hij even niet. Dus toen zei ik: nou, ik weet het precíes nog.” De laatste aflevering van Eating with my Ex verschijnt morgen (vrijdag) op Discovery+.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)