Love & Reality
Cheyenne O’Keefe Temptation Island VIPS

Temptation-verleidster Cheyenne over ophef: ‘Nergens toe gedwongen’

Temptation Island VIPS-verleidster Cheyenne O’Keefe is verbaasd over alle ophef die rond guilty pleasure-televisie is ontstaan. Zelf ervoer zij nooit gepush vanuit de productie.

‘Je weet waar je aan meedoet, het gaat niet over knikkeren’

“Ik heb er de afgelopen dagen natuurlijk veel vragen over gekregen, van hoe zit dat nou? Maar ik ben nergens toe gedwongen, je weet waar je aan meedoet dus daar stel je je ook op in. Wel is het zo dat ik een heel ander beeld had van het programma en dat ik af en toe dacht waar ik nu weer in beland was”, lacht Cheyenne in gesprek met de PZC.

“Maar goed, je doet aan een programma mee dat niet over knikkeren gaat. Dat neemt niet weg dat wat er in De Villa is gebeurd heel erg is. Maar als je al eens bent verkracht kun je je afvragen of je dan aan zo’n programma moet meedoen.”

‘Ik zou het zo weer doen’

Spijt heeft ze dan ook niet van haar deelname. “Ik zou het zo weer doen. Het is belangrijk dat je wel tegen kritiek kan. Je krijgt veel over je heen. Toen ik voor het eerst na de uitzending boodschappen ging doen bij de Jumbo zag ik mensen fluisteren: ‘Is zij dat nou?’ Of als ik door Goes liep, staarden mensen me na. Je weet dat er commentaar komt dus daar moet je je voor af kunnen sluiten. Het was al met al een leuke ervaring.”

Eerder hekelde Cheyenne in gesprek met LoveReality wel de omstandigheden in de villa, die ze al na twee afleveringen moest verlaten. Eenmaal terug in Nederland had de beauty alsnog seks met één van de deelnemers: Thomas Cox.