Love & Reality

Temptation-verleidster Cheyenne beantwoordt 8 pittige vragen

Tot dusver speelde ze nog geen hele grote rol van betekenis, maar wie weet gaat dat voor verleidster Cheyenne de Vos in Temptation Island 2020 nog wel helemaal veranderen. Deze week verschijnt ze met een interview in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Temptation-verleidster Cheyenne beantwoordt 8 pittige vragen

Zo wordt gevraagd waarom ze meedoet aan de serie. “Voor de uitdaging. Je leert veel nieuwe mensen kennen – en jezelf ook nog een beetje beter. En laat ons eerlijk zijn: wie zegt er nu ‘nee’ tegen drie weken Thailand? Al is het toch vooral mijn mama die me overtuigd heeft. Zij noemde het een unieke kans.”

En met welke bekende persoon zou Cheyenne zichzelf graag tussen de lakens terugvinden? “Ik kan nu niet meteen iemand bij naam noemen. Gewoon een koffietje gaan drinken met Viktor Verhulst is voor mij eigenlijk al meer dan genoeg. Omdat hij een heel knappe man is, en daarnaast verstandig en leuk in de omgang, heb ik mij laten vertellen.”

En tot slot: wanneer heeft Cheyenne voor het laatst gehuild? “Tijdens de opnames van Temptation, omdat ik heimwee had. Daar heb ik altijd snel last van, maar ik had het toch onderschat. Ik miste mijn familie en wilde erg graag horen hoe het met hen was, zodat ik me geen zorgen hoefde te maken.”

Het complete interview van Het Laatste Nieuws met verleidster Cheyenne lees je hier.