Love & Reality

Temptation-Tim over nieuwe vriendin: “Deze keer is het héél zeker”

Tim Wauters aka Timptation verspeelde tijdens zijn deelname aan Temptation Island zijn huwelijksplannen met Deborah Leemans, maar inmiddels is hij zijn hart al weer aan een ander verloren: aan Julie Nechelput.

Temptation-Tim over nieuwe vriendin: “Deze keer is het héél zeker”

“Ik ben zo blij dat zij in m’n leven is gekomen”, zegt Tim over Julie, bewakingsagente en moeder van één kindje uit een eerdere relatie, in het blad TV Familie. “Er was meteen een vonk tussen ons. Je gelooft me misschien niet, maar deze keer is het echt héél zeker. Zij geeft me zo’n speciaal gevoel. In heel korte tijd is alles gewoon vanzelf gegaan en perfect geworden.”

“Een kind van ons samen is al eens ter sprake gekomen”, erkent Tim. En trouwen? “Sinds die farce in Temptation Island loop ik nooit meer te hard van stapel”, doelt hij op zijn razendsnelle gevoelens voor verleidster Cherish.

Momenteel woont Tim nog bij zijn stiefmoeder, nadat zijn vader is komen te overlijden. “Maar het huis is nu bijna verkocht. Het zal niet simpel zijn voor mama en mij om elkaar los te laten na die donkere periode. Maar ik wil verder, ik moet aan m’n toekomst denken.” Een toekomst met Julie aan zijn zijde, dus!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Feeling happy Feeling joy Feeling love 🥰J🥰 #SoHappyWithHer #InLove #love #loveatfirstsight #AlsGeNiKuntBlijZijnHoudtUweZeverDanVoorU 🤷‍♂️

Een bericht gedeeld door Tim Wauters (@timtation_2018) op