Love & Reality

Temptation-Tahira onthult: ‘Niet ik, maar juist Marco zocht méér dan vriendschap’

Tahira is onderwerp van gesprek na de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. In een mukbang met Youtuber Dephlin Jacobs reageert de knappe single op allerlei wilde verhalen en geruchten.

It wasn’t me

“In Italië hebben wij een goede band opgebouwd, als vriendschap. Ik heb ook nooit de intentie gehad om dat meer te laten worden, of zo. Ik wilde oprecht Marco steunen bij zijn doel; het ten huwelijk vragen van Denise. Ik vond het juist heel mooi hoe liefdevol hij over Denise sprak. Ik heb dan ook altijd heel veel respect gehad voor haar en hun relatie.”

“Het is altijd vriendschappelijk tussen Marco en mij geweest, ook al gaat het daar allemaal wel sneller dan normaal. Eenmaal terug in Nederland kreeg ik gelijk een appje van hem. Dat vond ik gewoon leuk, ik had niet door dat er vanuit hem misschien wél gevoelens waren. Zelf nam ik geen initiatief; hij was degene die heel vaak appte. Ik heb gewoon niet door gehad dat hij op een andere manier naar mij keek.”

‘Mijn enige intentie was vriendschap’

Aan het einde van een verjaardagsfeestje ging het dus mis. Marco kuste Tahira. “Het gebeurde gewoon. Het ging ook zo snel. Een korte kus, we stonden niet uitgebreid te zoenen en ik had het ook totaal niet zien aankomen. Het is niet zo dat ik dit expres heb gedaan, of zo. Ik ben altijd eerlijk geweest, mijn enige intentie was vriendschap. Ik ga niet aan een man zitten die bezet is.”