Love & Reality

Temptation-Sonny reageert: staat hij al weer open voor een nieuwe liefde?

Het is nog niet zo lang geleden dat Sonny Lorenzo zijn vriendin Jaydi Dubois uit moest zwaaien tijdens Temptation Island. In gesprek met de Grazia blikt hij terug op zijn avontuur, én vooruit op de toekomst.

‘Nog lang niet aan samenwonen en kinderen toe’

Zo vertelt Sonny dat hij nog wel eens contact heeft met single Rosanne. “Met haar heb ik regelmatig appcontact. Als corona er niet was, was ik al lang een keer met haar naar een club gegaan om een keer te stappen.”

Een relatie met haar zit er echter niet in. “Ik hoef op dit moment geen relatie. Ik ben 28 en als je nu een relatie aangaat, gaat het al snel over samenwonen en kinderen. Daar ben ik nog lang niet aan toe.”

Liever neemt hij wat tijd voor zichzelf. “Ik zou niet kunnen wat Jaydi kan: meteen van de ene relatie naar de andere gaan. Als Jaydi daar gelukkig van wordt, moet ze het zeker doen, maar zo vul ik mijn liefdesleven niet in. Maar dat betekent heus niet dat ik niet opensta voor de liefde. Liefde is het belangrijkste wat er is op de wereld. Maar liefde heb je in heel veel vormen. Zo haal ik nu liefde uit mijn familie en vrienden.”