Love & Reality

Temptation-single Serayo wilde andere dame dan Deborah naar huis sturen en hekelt ‘suffertje’

In aflevering 4 namen we al weer afscheid van Koen en Deborah in Temptation Island: Love or Leave. Maar als het aan single Serayo had gelegen gingen niet zij, maar Bert en Delphine huiswaarts. Dat vertelt hij in Temptation Love Therapy.

Deborah of Delphine

“Dat was wel echt een troef” zegt Serayo over de macht dat singles nu koppels weg kunnen sturen. “In dit geval moeten de stellen zich wel wat meer openstellen, zij zijn natuurlijk ook bang, want niemand wil naar huis.” Maar Deborah moest dat dus wel. “We hebben ons teruggetrokken op onze kamers, hebben daar met alle boys gezeten en zijn alle dames langsgegaan. Zo hebben we bepaald wie we naar huis wilden sturen.”

‘Bert een suffertje’

Het ging tussen Deborah en Delphine. “Zij was er allang klaar mee en had allang moeten stoppen. Daarom wilde ik haar naar huis hebben. (…) Het blijft natuurlijk Temptation Island en je wilt antwoord op de vraag of je bij elkaar moet blijven. En als je diegene niet mist, dan heb je ook je antwoord. En laten we eerlijk zijn: als je vriendin camera’s ophangt in je eigen huis – je privéterrein, waar het veilig moet zijn. (…) Ze heeft ook een gps-tracker geïnstalleerd om te volgen waar hij dan is. Een camera én gps-tracker? Wat is dit?!” Al is Serayo ook niet zo’n fan van Bert himself. “Bert is ook een sufferdje, dat hij dat heeft geaccepteerd.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!