Love & Reality

Temptation-single Presley sneert naar Donna: “Dat zie je aan alles”

In de eerste vier afleveringen van Temptation Island: Love or Leave zagen we hoe single Presley Berends erg veel optrok met deelnemer Nico, de vriend van Donna. Op de bank bij Gwen van Poorten in Temptation Viewing Party vertelt ze er over.

Efrain

Presley begint over het nieuwste vlees in de kuip: “Efrain is wel een knappe jongen. Er kwam een jongen met veel energie binnen, dat was wel goed voor de groepssfeer. Koen was heel vriendelijk, maar ik heb er misschien drie woorden mee gedeeld. Efrain kwam juist gelijk gesprekjes voeren. Lekker sociaal en spontaan.”

Nico

Toch bleef Presley haar pijlen met name richten op Nico. Dat zorgde al voor tranen bij Donna op het eerste kampvuurmoment. “Je doet mee met Temptation. Dan moet je je openstellen, dat doet je vriend ook. Twaalf verschillende meiden; de kans is groot dat er iemand bij zit waarmee hij een klik heeft. Deal er mee”, stelt Presley.

Donna

De reactie van Donna vond ze dan ook overdreven. “Kijk, het is wel logisch dat het haar iets doet. Maar ze doet alsof hij nu al is vreemdgegaan, terwijl Nico alleen zegt dat ik zijn type ben. Maar daarvoor zitten we toch in Temptation? Over de relatie is Donna super onzeker, dat zie je aan alles. Dit dreigen gebeurde thuis ook, dat heeft Nico me wel verteld. Ik zou niet in zo’n relatie willen zitten, nee.” Nu is het afwachten of Presley dan wellicht het stokje van Donna over gaat nemen!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)