Love & Reality

Temptation-single Kayli schenkt klare wijn over haar relatie met Kevin

Na het vertrek van Sorelis en Gulcin kwamen Kevin en Eva als vervangend koppel naar Temptation Island: Love or Leave. Kevin had aldaar gelijk een goede band met Kayli, de single die in aflevering 2 als verrassing extra de villa betrad.

‘Alsof we elkaar al jaren kennen’

De spanning was gelijk voelbaar. “Kevin had echt al vanaf het begin aangeven dat ik zijn Temptation was”, blikt de danseres terug met presentatrice Gwen van Poorten in Temptation Love Therapy. “Wij konden het meteen heel goed vinden met elkaar, alsof we elkaar al jaren kennen.”

“We konden meteen heel goed praten over van alles, ook zijn relatie.” Kayli begreep verder niet zo goed dat Kevin en Eva al over het krijgen van kinderen filosofeerden, ook al is Eva pas 19 en zijn ze pas anderhalf jaar bij elkaar. “Ze zijn alle twee nog superjong en er zijn nog genoeg dingen die niet op hun plek zijn gevallen.”

Kayli denkt dat Eva nog ‘te onzeker is’ en ‘mag Kevin niet eens alleen naar een festival, zonder dat ze denkt dat hij vreemd zal gaan’. Ook ontbrak er diepgang in de communicatie. “In mijn ogen is dat echt nog niet van toepassing.”