Love & Reality

Temptation-Rosanna nog lang niet klaar met verbouwen: deze ingreep volgt nu

Dat Rosanna Voorwald niet vies is van plastische chirurgie, is allang geen geheim meer. De vriendin van Niels van der Zanden, met wie ze tot twee keer toe faalde op Temptation Island, is nog lang niet klaar met ‘verbouwen’.

Fillers in booty

Tijdens een Question- & Answersessie begint Rosanna nog onschuldig met het opnoemen van een neuspiercing (ringetje) en nog meer tattoos als gevraagd wordt wat ze nog aan haar uiterlijk wil laten doen, maar daarna vervolgt ze met nog meer fillers in haar billen, nabij de heupen. Gelukkig is het geen Brazilian Butt Lift meer, want begin deze week overleed er nog een Nederlandse vrouw aan zo een ingreep, in Turkije.

Plastic Fantastic

In januari 2020 zei Rosanna nog dat ze ‘voorlopig niets meer wil laten doen’, maar daar is ze dus op teruggekomen. En dat is opvallend, want in oktober 2019 vertelde haar voormalige vaste plastische chirurg Diana Gabriëls dat zij Rosanna niet meer wilde opereren, omdat het ‘ronduit gevaarlijk was geworden’. Daar heeft de vriendin van Niels dus duidelijk lak aan. In totaal spendeerde Rosanna al meer dan 30.000 euro aan plastische chirurgie, en dat bedrag gaat zeker nog verder oplopen.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

Swipe voor Niels en Rosanna 7 jaar geleden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)