Love & Reality

Temptation-Rosanna, Niels en Fabiola vechten elkaar de tent uit op Curaçao

Het is inmiddels al een behoorlijke tijd geleden dat Rosanna en Niels voor een tweede keer meededen aan Temptation Island. Aldaar ging laatstgenoemde gigantisch de mist in met verleidster Fabiola en sindsdien is het oorlog tussen de twee kampen.

Oud zeer, zelfs op Curaçao

Tijdens een vakantie op Curaçao dachten Rosanna en Niels even rustig van elkaar te kunnen genieten, maar prompt stapte op het party-eiland Fabiola precies dezelfde tent in als zij. Dat escaleerde al snel, vertelt Rosanna aan roddelkoning FawryNotSawry.

Niels was boos

“Ze kwam opeens aangelopen met haar trollenhoofd. Niels ging naar haar toe, ze keek helemaal blij maar Niels was boos, schold haar uit en zei dat ze weg moest wezen. Ze liep weg, maar kwam terug en Niels werd nóg pissiger. Hij schreeuwde zó hard tegen haar, dat hij haar ‘in elkaar zou slaan als ze niet snel wegging’. Ze was echt bang!”

Hart is gebroken

“Haar hart is nu gebroken, ze is nog steeds smoorverliefd op Niels. Ik hoop dat ze inziet dat hij haar niet hoeft. Wat komt ze doen in een tent waar wij al zijn? Rot op naar Groningen. Ik heb Niels nog nooit zo boos gezien”, aldus Rosanna tot slot.