Love & Reality

Temptation-Pommeline in afwachting van grote stap in haar leven

Het gaat momenteel weer goed met Pommeline Tillière. De blondine zat lang in zak en as na haar breuk met Fabrizio Tzinaridis, maar nu heeft ze haar leven weer op de rit.

Pommeline werkt tijdelijk in tattooshop vriend Cirio, daarna eigen zaak

Zo is ze stapelverliefd op de knappe kickbokser Cirio Wassenhove, en de komende tijd werkt ze ook nog eens samen met haar nieuwe vlam. “We zijn blij om aan te kondigen dat Pommeline Tillière in onze shop komt werken van 24 december tot en met 10 januari”, meldt de tattooshop van Cirio, Goons & Queens 9000 in Gent.

Daarna opent Pommeline haar eigen tattooshop: een langgekoesterde wens van de reality-ster komt daarmee uit. De zaak gaat ‘Inkspired’ heten en zal ook in Gent komen.

Onlangs zei Pom al over haar Cirio: “Cirio heeft een ruwe bolster, maar in werkelijkheid is hij zachtaardig en lief. Hij geeft me wél de aandacht die ik nodig heb. Zonder woorden ziet hij wanneer ik een knuffel nodig heb.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

‭ We are happy to announce that @pommelinetilliere will be working in our shop from 24/12/19 until 10/01/20. 🚨book your appointment now!🚨

Een bericht gedeeld door Goons&Queens 9000 Gent (@goonsqueens9000_gent) op