Temptation Island

Temptation-Milou toont resultaat bilvergroting op Instagram

Milou van Agtmael was misschien wel de meest spraakmakende deelneemster van Temptation Island 2019. Al was dat ook niet zo heel erg lastig. De knappe blondine geniet nog altijd volop van haar liefde voor Heikki Geens, ook al waren ze na de opnames kort uit elkaar.

Temptation-Milou laat billen vergroten

Milou kreeg betreft haar uiterlijk altijd veel lof omdat ze een ‘natural beauty’ was, maar deze week heeft ze dan toch een cosmetische ingreep ondergaan. Ze liet namelijk sleutelen aan haar billen. Het resultaat van de operatie toont ze vol trots op Instagram, maar dat levert ook een hoop negatieve reacties op.

Daarover schrijft Milou bij de post: ‘Lieve volgers die commentaar hebben, ik laat ook is een keer iets doen wat totaal niet schadelijk is of wat dan ook. Er word niet in me gesneden of gespoten. Laat mij ook gewoon is iets proberen. Ik ben hartstikke blij met het resultaat.’

‘Hoe moeten jullie wel niet reageren op mensen die al ik weet niet hoeveel plastische chirurgie behandelingen hebben laten uitvoeren en hun gezicht helemaal vol hebben laten spuiten met fillers en botox. En ook die mensen moet je lekker in hun waarde laten, je moet doen waar je zelf blij van word’, sneert Milou tot slot. Gelijk heeft ze!

Links: Before. Rechts: After. Bron: Instagram Milou van Agtmael.