Love & Reality

Temptation-Megan reageert op ‘belastingrel’: “Heb niets ingediend, dus heb ook geen fraude gepleegd”

Megan Desaever (22) werkte zichzelf enorm in de nesten door openlijk te pronken met het feit dat ze geen belasting betaalt over haar enorme inkomsten voor het verkopen van pikante kiekjes. Enkele dagen later werd ze van haar bed gelicht door controleurs van de belastingdienst.

‘Belasting betalen is oneerlijk’

“Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk. Ik was sowieso al van plan om naar Dubai te verhuizen, omdat mijn broer daar al zit, en daar is het gewoon belastingvrij”, vertelde Megan onder meer, bij Rumag TV. Het werd haar in België niet in dank afgenomen, ook niet door de belastingdienst natuurlijk.

Keutel ingetrokken

In het Play Café reageert Megan deze week op alle ‘overdreven heisa’, zoals ze het zelf noemt. “Ik snap de reactie van sommige mensen, maar ze zien het erger in dan dat het eigenlijk is. BTW wordt bijvoorbeeld automatisch afgetrokken op het medium (OF). En op hetgeen ik verder nog overhoud, maak ik gewoon heel veel onkosten. Ik reis bijvoorbeeld heel vaak. Ik moet vaak nieuwe lingerie kopen en ik heb een personal trainer. Ik hou dus amper belastingen over. Op hetgeen dat overblijft, betaal ik wél belastingen”, krabbelt Megan nu terug.

Van haar bed gelicht

Afgelopen vrijdag stond dus de politie voor de deur, terwijl ze nog lag te slapen. “Mijn zus probeerde nog te zeggen dat ik niet thuis was, maar ze hadden een huiszoekingsbevel.” Haar telefoon werd ingenomen en Megan moest mee naar het bureau in Brugge. “Voor de politie aan mijn deur stond hebben we nog geprobeerd om mijn belastingen in te dienen, maar ik kon niet inloggen op Itsme. Ik heb geen belastingen ingediend dit jaar, dus ik heb ook geen fraude gepleegd. Ik heb ook gezegd dat ik bereid ben om de belastingen te betalen die ik verschuldigd ben.” Eerder zei ze nog dat ‘vluchten naar Dubai’ haar oplossing zou zijn. Ook daarover krabbelt ze inmiddels behoorlijk terug.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

Temptation-Megan van bed gelicht, gerechtelijk onderzoek gestart