Love & Reality

Temptation-Liyah klapt uit de school: “Sonny en ik waren er tot het bittere einde..”

In aflevering 5 van Temptation Island: Love or Leave brandde het hartje van Sonny. Dat betekent dat zijn vriendin Jaydi een ‘diepere connectie heeft opgebouwd met een single’. Opvallend genoeg reageerde Sonny vooral enthousiast, want ‘het betekent dat Jaydi het naar haar zin heeft’, stelde hij.

Not a walk in the Park

“Ik denk dat het vooral zelfbescherming is”, reageert vrijgezel Liyah Park in de studio van Telegraaf TV. “Hij wilde tegenover de andere jongens niet laten zien dat het hem wat deed. Een beetje groot houden, denk ik. Wij leefden vooral wel met hem mee. Met iedereen. Maar ‘diepere connectie’ kan natuurlijk alles zijn. Het kan ook een diep gesprek zijn. We hadden ook wel iets van: ‘Het is allemaal wel oké, denk ik.'”

Verder wordt op het internet al vermeld dat Sorelis en Gulcin de show eerder gaan verlaten. Daarover ‘wordt volgende week veel duidelijk’, belooft Liyah. En ook over Sonny gaan die geruchten, maar Liyah reageert dan geheimzinnig: “Sonny en ik waren er allebei tot het bittere einde.” Zijn de roddels dan helemaal niet waar? Of doelt de krullenbol er stiekem op dat niet alleen Sonny, maar ook zij zelf (samen) vertrekt?