Temptation Island

Temptation-Laura geeft update: hoe gaat het nu tussen haar en Roger?

Laura-Roger-Temptation-Island-2019

Eigenlijk kwamen Laura en Roger hun Temptation Island 2019-deelname moeiteloos door, maar toch strandde de relatie na afloop van de opnames. Ze zijn beiden nog altijd vrijgezel tegenwoordig, zo vertelt de bescheiden blondine in een Question & Answer-sessie via Instagram.

‘Roger is een lief persoon met het hart op de juiste plaats’

Op de vraag wat ze ‘van Roger vindt en of ze nog overeen komen’ reageert Laura duidelijk. “Roger is een topper. Heel veel mensen hebben een bepaald gedachte over iemand door Temptation, maar ze vergeten wel dat het een spraakmakend programma móét zijn. Het is niet om te tonen hoe goed een mens is.”

“Roger is echt een lief persoon met het hart op de juiste plaats. Toen ik werd aangevallen op straat stond Roger altijd klaar om me te komen helpen. Ook al zijn we uit elkaar. Hij is een toppertje, heel veel jongens en meiden zouden bevriend met hem raken als je hem beter leert kennen. (…)  In de laatste aflevering is hij neergezet als een harteloos persoon, wat hij totaal niet is. Ik heb veel respect voor hem.”

Laura steunt Pommeline: ‘Wij worden een beetje hetzelfde neergezet’

Verder spreekt Laura haar steun uit richting Pommeline, die door kijkers wel eens ‘de nieuwe Laura’ wordt genoemd omdat ze erg emotioneel is tijdens de uitzendingen van Temptation Island VIPS 2019. “Als ze enkel en alleen maar tonen dat je aan het geeuwen bent, of wanneer je verdriet hebt, en ze nooit eens een andere kant van je tonen.. Dan word je dus op een bepaalde manier neergezet.”

“Ze kiezen je kant die spraakmakender is, voor het programma. Pommeline en ik worden een beetje hetzelfde neergezet. Als een persoon die alleen maar kan geeuwen of wenen en zich nooit kan amuseren”, sneert Laura tot slot richting de ‘manipulerende’ producers.