Love & Reality

Temptation-Joop vertelt na pijnlijke breuk met Chelsy hoe het nu met hem gaat

Een maand geleden kwam naar buiten dat de relatie van voormalig Temptation Island-singles Joop en Chelsy al weer spaak was gelopen. Een flinke tegenvaller voor hen beiden, maar inmiddels is Joop terug op het rechte pad. Dat vertelt hij aan LoveReality.

‘Van gebroken been tot gebroken hart’

“Er is de afgelopen zes maanden bizar veel gebeurd in mijn leven. Van een gebroken been tot een gebroken hart. Wat dat betreft klopt het spreekwoord ‘alles kan kapot’ echt… Gelukkig valt alles wat kapot is ook te repareren of te helen en dit is bij mij dankzij alle lieve vrienden en familie goed gelukt. Ik heb in een korte tijd nog meer over mijzelf leren kennen hoe ik met mijn emoties om ga en vooral hoe ik luister naar mijzelf met wat ik voel. Dit is niet altijd helemaal een gestroomlijnde machine geweest.”

Nieuwe levensfase

“Ik ben een nieuw avontuur aangegaan op werkgebied en heb besloten om eerst even lekker te reizen”, vervolgt Joop zijn relaas. “Dit brengt mij nieuwe energieën, ideeën en vooral nog meer levenslust. Inmiddels ben ik nieuwe muziekprojecten begonnen met een aantal artiesten in de Balkan waar ik eindelijk weer muziek voor produceer. Ik heb er familie en kom er al jaren en maar heb daar te weinig energie aan besteed. Nu ik de boeg heb omgegooid merk ik dat ik nieuwe positiviteit in alle vormen aantrek.”

‘Nog geen nieuwe vrouw in mijn leven’

“Het dal waar ik mijzelf vorige maand in heb gegooid ben ik uit herrezen en voel mij sterker en gelukkiger dan ooit”, glundert de hunk. “Het lijkt wel alsof je leven echt begint na de 30. Ik heb geen liefdesverdriet meer en leidt een gelukkig leven. Er is geen nieuwe vrouw in mijn leven want ik kies nu bewust ervoor om eens niet steeds in een nieuwe relatie te springen. Leren zelfliefde op te bouwen is een nieuwe ding voor mij aangezien ik altijd maar hopte van de ene naar de andere relatie. Maar ik gedraag mij natuurlijk niet als een paus haha. Een beetje plezier in het leven mag best toch? Je kunt Joop wel uit Temptation halen, maar de Temptation haal je niet uit Joop”, lacht hij tot slot.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!