Love & Reality

Temptation-Jolien in bikini: “Mijn buik is niet meer als vroeger”

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Maar nog steeds heel mooi

In 2017 ging Herbert nog de fout in met verleidster Saartje, waarna zijn Jolien ‘pindanootjes ging eten met Karim’. Een legendarisch Temptation-moment. Gelukkig is het dus toch allemaal meer dan goed gekomen met ze, want de knappe Jolien is twee keer bevallen van een kindje met Herbert (zoontje Emilio en in maart jongstleden nog dochtertje Ana Luisa).

Logischerwijs heeft dat ook invloed gehad op haar fysieke gesteldheid. En dat maakte haar onzeker, zo vertelt Jolien in een openhartig bericht op Instagram. “Er gebeurt veel rond body positivity! Het is belangrijk om blij te zijn met hoe je eruitziet. Zoals ik, ik heb twee kinderen en mijn buik is niet meer zoals vroeger. Maar daar ben ik oké mee.”

“Voor nu. Ik voel me niet super, wat onzeker maar oké; Just fine. Ik heb vermoedelijk ook een navelbreuk opgelopen tijdens de zwangerschap, want die navel is ook niet meer wat het geweest is. Afspraak bij de dokter is gepland, alsook postnatale kine. Maar we blijven happy hé, als ik zie wat er rond mij loopt.”

Swipe:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jolienliisa_)

Jolien, Herbert en de kids:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jolienliisa_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@jolienliisa_)