Love & Reality
Temptation Island

Temptation Island

Temptation Island is misschien wel hét bekendste realityprogramma van Nederland. In dit programma gaan vier stellen de ultieme relatietest aan. De koppels worden gescheiden in een villa geplaatst waar de verleiding op de loer ligt. De mannen komen in een villa terecht waar acht vrijgezelle dames hun hart proberen te veroveren, terwijl de vrouwen met acht aantrekkelijke vrijgezelle mannen te maken krijgen. Op deze overzichtspagina kom je alles te weten over Temptation Island en heb je alle handige informatie op een rijtje.

Hoe werkt Temptation Island?

Temptation Island wordt gezien als de ultieme relatietest. Stelletjes die willen testen of ze klaar zijn voor de volgende stap of stelletjes waarbij juist iets bewezen moet worden, krijgen in Temptation Island de kans. Op een eiland waar de verleiding op de loer ligt, kunnen hun partners meekijken of ze ook omringd door anderen nog zo braaf zijn. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van speciale avonden waarop een kampvuur plaatsvindt.

Lees alles over Hoe werkt Temptation Island

Deelnemers Temptation Island

Temptation Island is alweer bijna toe aan een nieuw seizoen. Het nieuwste seizoen wat we kunnen verwachten is een zogenaamd VIPS-seizoen. Daarin gaan bekende Nederlanders en Vlamingen de ultieme relatietest aan. In het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS gaan we onder meer Fabrizio en Pommeline en Quentin en Channah zien. Laatstgenoemden kennen we uit Ex on the Beach Double Dutch en gaan Temptation Island vroegtijdig verlaten. De verleiders en verleidsters worden pas later bekend.

De deelnemers aan Temptation Island VIPS 2019:

Nieuws over Temptation Island

Buiten de uitzendingen van Temptation Island om gebeurt er ontzettend veel rondom de deelnemers. Zo komt het voor dat er na afloop meer informatie bekend wordt over nieuwe relaties of dat er juist ruzie’s plaatsvinden.  Via onze nieuwspagina houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom de deelnemers en het programma.

Bekijk de nieuwspagina van Temptation Island