Love & Reality

Temptation Island

Temptation Island is misschien wel hét bekendste realityprogramma van Nederland. In dit programma gaan vier stellen de ultieme relatietest aan. De koppels worden gescheiden in een villa geplaatst waar de verleiding op de loer ligt, al zijn de singles nu ook echt ‘singles’ die zoeken naar ware liefde, en niet langer op lust gerichte verleiders. Op deze overzichtspagina kom je alles te weten over Temptation Island en heb je alle handige informatie op een rijtje.

Hoe werkt Temptation Island: Love or Leave?

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Koppels Temptation Island 2021

Deelnemende koppels Temptation Island 2021: Love or Leave

Nieuws over Temptation Island

Buiten de uitzendingen van Temptation Island om gebeurt er ontzettend veel rondom de deelnemers. Zo komt het voor dat er na afloop meer informatie bekend wordt over nieuwe relaties of dat er juist ruzie’s plaatsvinden.  Via onze nieuwspagina houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom de deelnemers en het programma.

Bekijk de nieuwspagina van Temptation Island