Love & Reality
Kaj Gorgels Monica Geuze Temptation Island

Temptation Island

Temptation Island is misschien wel hét bekendste realityprogramma van Nederland. In dit programma gaan vier stellen de ultieme relatietest aan. De koppels worden gescheiden in een villa geplaatst waar de verleiding op de loer ligt, al zijn de singles nu ook echt ‘singles’ die zoeken naar ware liefde, en niet langer op lust gerichte verleiders. Op deze overzichtspagina kom je alles te weten over Temptation Island en heb je alle handige informatie op een rijtje.

Hoe werkt Temptation Island: Love or Leave?

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Temptation Island 2022: Love or Leave niet in België te bekijken

Het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022: Love or Leave is helaas niet in België te bekijken. Het nieuwe seizoen is exclusief te volgen via Videoland en het ziet er niet naar uit dat daar verandering in gaat komen. Dat betekent dat kijkers uit België helaas zullen moeten wachten op een nieuw gezamenlijk seizoen.

Deelnemende koppels Temptation Island 2022: Love or Leave

Koppels Temptation Island 2022

Single dames Temptation Island 2022: Love or Leave

Temptation Island dames 2022

Single heren Temptation Island 2022: Love or Leave

Nieuws over Temptation Island

Buiten de uitzendingen van Temptation Island om gebeurt er ontzettend veel rondom de deelnemers. Zo komt het voor dat er na afloop meer informatie bekend wordt over nieuwe relaties of dat er juist ruzie’s plaatsvinden.  Via onze nieuwspagina houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom de deelnemers en het programma.

Bekijk de nieuwspagina van Temptation Island