Temptation Island VIPS

Temptation Island zwaar onder vuur: “Alles gaat kapot daar”

In een uitgebreid artikel spreekt het blad Revue met bekende gezichten over Temptation Island. Het huidige seizoen valt tegen, is hun conclusie.

Temptation Island zwaar onder vuur

Oud-deelnemer Donny Roelvink, die zich door verleidster Danique liet gek maken en de relatie met Amijé verbrak, reageert: “Over Temptation Island zeg ik niks meer, ik ben helemaal klaar met dat programma. Dus als je interview daarover gaat, hangen we nu op.”

Rel rond Rosanna Voorwald

Jake Hampel is zaakwaarnemer van de veelbesproken Rosanna Voorwald geweest. Hij zegt: “Dat duurde maar even. De houdbaarheid van deelnemers is maar beperkt. Ik heb castings gedaan voor het programma en word geregeld door producent Zodiac gevraagd om geschikte kandidaten te spotten.”

“Een hoop meiden die zichzelf opgeven, zijn extravagante types. Het zijn sekswerkers, erotische danseressen of striptease-meiden in clubs, bezoeken kinky seksfeesten of werken in Hooters- of Shooters-barren. Deelnemers doen vaak mee vanwege de roem; ze denken dat het snel geld genereert. Dat dacht Rosanna misschien ook. Het heeft haar vooral deals in natura opgeleverd. Deelname levert wat kruimelwerk op. Maar de tijd dat Playboy klaarstaat met 25.000 tot 50.000 euro voor een naaktshoot, is voorbij.”

En Rosanna zelf besluit: “Ik ben weer samen met mijn toenmalige vriend Niels. We hebben elkaar vergeven en willen er niks meer mee te maken hebben. Ik vind het ook maar een stom programma. Het is geen realiteit. Alles gaat kapot daar. Ik heb kleine stukjes gezien van de huidige serie, ik vind er niks aan. Het is best wel harteloos dat RTL bewust iets uitzendt waarin mensen elkaar ongelukkig maken. Het is klaar met Temptation, ze moeten met wat nieuws komen.”