Temptation Island VIPS

Temptation Island-Yasmin openhartig: ‘Ik ben best saai in bed’

In de eerste vier afleveringen zagen we dat deelneemster Yasmin het nog niet zozeer zwaar heeft met het weerstaan van de verleiding, maar wel met de emotionele rollercoaster die Temptation Island VIPS voor haar is.

‘Eigenlijk waren Thomas en ik nog niet toe aan een relatie’

Dat haar (ex?-)vriend Thomas behoorlijk de bloemetjes buiten hangt, maakt het er ook niet makkelijker op. In Temptation Gossip vraagt presentator Ferry Doedens aan Yasmin hoe haar relatie met Thomas is ontstaan.

“Heel speels, eigenlijk. Allebei totaal niet toe aan een relatie. En nog veel te open voor alles en konden allebei niet binden. Op een gegeven moment vonden we elkaar zo leuk dat we wel moesten binden, eigenlijk!”

‘Doggy doet hartstikke pijn, man’

Verder vraagt Ferry ongegeneerd naar het lievelingsstandje van Yasmin tussen de lakens.  “Oh, shit. Ja, heel saai, maar ik denk toch wel een beetje missionaris. Of…” Doggy, stelt Ferry voor? “Nee, dus niet! Doet hartstikke pijn, man.”

Ze is immers ‘maar een klein meisje’, lacht ze. “Dat kan echt niet. En Thomas is best wel groot geschapen..” Weten we dat ook weer!