Love & Reality

Temptation Island-verleidster Eline maakt het heet op Instagram

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

☀️Heerlijk warm zomerweer in aantocht Wie moet er werken?! IK!!!!

Een bericht gedeeld door (@eline2411) op

Mrs. Steal Yo’ Man

In Temptation Island wist de Zwolse verleidster Eline toe te slaan bij Arda, met wie ze uiteindelijk meermaals het bed in dook. Na de show ging Arda echter verder met een andere verleidster, Amber, en dus is Eline nu nog vrijgezel. Heeft ze in ieder geval tijd voor zonnebaden, en is ze in de mogelijkheid mooie bikinifoto’s van haar killerbody op Instagram te gooien. Haar volgers zijn dolenthousiast!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

C U R A Ç A O

Een bericht gedeeld door Channahkoerten (@channahkoerten) op

Familie Koerten

Wie niet vrijgezel meer zijn, zijn natuurlijk onze Channah en Quentin. Samen met zoontje Tiger Travis genieten de twee momenteel van elkaar op Curaçao, waar Quentin gelijk zijn dochtertje uit een eerdere relatie kon bezoeken. Bovendien is Channah ook nog eens zwanger van hun tweede kindje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gianni en Eilish weten van aanpakken! Zouden zij een goede match vormen volgens jou? #loveisland

Een bericht gedeeld door Love Island Vlaanderen (@loveislandvlaanderen) op

Bombshells onder elkaar

Ze kwamen samen naar Love Island om één van de reeds aanwezige Islanders in te pakken, maar uiteindelijk lijken Gianni en Eilish juist met elkaar te eindigen. De twee maakten in een paar dagen tijd grote stappen, en er is zelfs gezoend. Zou dit niet een heel mooi koppel zijn?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quarantine mood. ——— : @time_capture_studio ——— #quarantine

Een bericht gedeeld door Axel Beyaert (@axelbeyaert) op

Back home

Wie géén liefde vond op Love Island, is Axel: de eerste afvaller van het Love Island-seizoen. Omdat hij overkomt uit Spanje moet de Belgische wiskundeleraar nu in quarantaine. Genoeg tijd om hele fotoshoots te houden thuis!