Love & Reality

Temptation Island-verleider Ricardo heeft een relatie met een Ex on the Beach-ster

Ricardo Visscher kennen we nog als verleider uit Temptation Island 2019. Tijdens dit seizoen slaagde hij er niet in om één van de deelnemende dames een scheve schaats te doen rijden, maar eenmaal terug thuis heeft hij wél een vriendin aan de haak geslagen. En dat is niemand minder dan Rowan Tess van den Heuvel, sterspeelster uit Ex on the Beach Double Dutch All Stars.

Rowan in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Rowan maakte in aflevering vijf van EOTB haar entree, als ex van Harrie Snijders. Ook heeft ze een verleden met Elias Giannoccaro. Maar tegenwoordig is de blondine samen met Temptation Island’s Ricardo Visscher.

Haar entree in de realityserie van MTV ging allesbehalve onopgemerkt. Ze werd allereerst door tweeling Sharon en Esmee al vol haat verwelkomd en daarna viel een doldwaze Yasmine Pierards haar zelfs fysiek aan. De security greep al snel in, maar kon niet voorkomen dat Rowan enkele rake tikken kreeg: voor nacontrole moest ze zelfs naar het ziekenhuis.

Temptation-Ricardo is samen met EOTB-Rowan

De spierbundel bevestigt in gesprek met Shownieuws dat de tortelduifjes al zo’n 3 à 4 weken samen zijn. “We zijn elkaar tegen gekomen met uitgaan en hebben vervolgens een paar keer afgesproken”, erkent Ricardo. Op de Instagram-pagina van Rowan zien we al een foto van het setje.

Overigens was Ricardo ook al één van de spraakmakende personen in zijn seizoen. Ricardo moest namelijk halverwege de opnames naar huis. Hijzelf claimde dat dit was omdat een gezinslid een ongeluk had gekregen, maar onder meer mede-verleider Joshua Feytons onthulde al dat hij op aandringen van de programmamakers naar huis moest omdat hij ‘de sfeer verziekte met zijn negativiteit’. Gelukkig is hij tegenover Rowan Tess van den Heuvel blijkbaar wél lief geweest!