Love & Reality

Temptation Island: “€10.000 euro voor een wip”

Temptation Island ligt inmiddels al maandenlang, sinds het echec met seksueel grensoverschrijdend gedrag in De Villa, onder vuur. Ook de Revue schrijft er over: zij spraken Jake Hampel, manager van verschillende Bekende Nederlanders.

Temptation Island: “€10.000 euro voor een wip”

“Ik heb castings gedaan voor het programma en word geregeld door producent Zodiac gevraagd om geschikte kandidaten te spotten een hoop meiden die zichzelf opgeven, zijn extravagante types. Sekswerkers, erotische danseressen in clubs, bezoekers van kinky feesten,… Deelnemers doen vaak mee vanwege de roem: ze denken dat het snel geld genereert”, stelt Hampel.

De bekendste televisierecensent van Nederland, Angela de Jong van het AD, vult aan: “Een goede bekende van me is ooit benaderd als verleider en hij zou grof worden betaald voor resultaat: 3000 euro voor een zoen, €10.000 euro voor een wip. De hele rel rondom De Villa heeft natuurlijk niet geholpen, maar zo’n enorme terugval in kijkcijfers zag ik niet aankomen. Wel heb ik gehoord dat het vorige seizoen onwijs saai was. Dit seizoen zal vast nóg saaier zijn, omdat er door alle heisa geen enkele aanleiding meer mag zijn tot seksueel grensoverschrijdend gedrag”, aldus De Jong tot slot.