Love & Reality

Temptation-Heikki choqueert met 18+ beelden samen met vriendin

Heikki Geens kennen we nog van zijn Temptation Island-deelname samen met Milou, maar inmiddels is hij samen met de knappe Kaylee Possemiers. En met haar is hij deze week een bijzonder ‘project’ gestart op het welbekende medium 0nlyFans.

F*CKABLE

Het project heet F*CKABLE. Kaylee verklaart in het P-Magazine: “Omdat er heel wat modellen actief zijn op Instagram en daar tienduizenden volgers hebben, wat extra geld willen verdienen maar ze weten niet precies hoe. Wel, wij hebben LEAKED bedacht: een concept enkel en alleen voor Instafamous-modellen die hun pikante tapes via ons aanbieden aan hun fans en volgers. Hiervoor krijgen ze een vast bedrag aangeboden.”

Spicy

Op Instagram plaatste Heikki al de nodige pikante kiekjes samen met zijn Kaylee. “De fotoshoot die we deden om ons label te lanceren met Brecht Cokelaere in Club The Chalet in Waasmunster, was een succes”, zegt Kaylee. “De passie en sensualiteit was voelbaar op de set. Er zullen heel wat ‘spicy’ foto’s van Heikki en mij gepubliceerd worden. Ongecensureerd: jawel. Dat is een primeur voor mij, maar het is ook meteen het uiterste wat we van onszelf zullen aanbieden. De rest van de content worden professionele producties.” To be continued!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ✾ (@kayleepossemiers)