Love & Reality

Temptation-Fabiola reageert: is ze echt zwanger?

Een week geleden verbaasde Fabiola Volkers door een foto met een zwangerschapstest in haar hand op Instagram te plaatsen. Zou de Temptation Island-verleidster misschien in verwachting zijn? Of heeft ze een abortus gehad, omdat ze ook een traan op haar gezicht had en een emoticon van een gebroken hartje bij de foto plaatste?

‘Een lang, en geen leuk verhaal’

De geruchten werden nóg vreemder toen mensen massaal dachten dat rapper en acteur Bilal Wahib de vader zou zijn, omdat Fabiola een filmpje deelde waarin hij zei ‘ik kom naar je toe’. Tegenover verslaggever Dennis Schouten reageert de krullenbol nu: “Het is een lang – en ook geen leuk – verhaal. Houd mijn Insta in de gaten voor meer.”

Als Dennis over Bilal vraagt, zegt ze ‘dat die video voor zichzelf spreekt’. De uitspraken zijn erg opmerkelijk, want Wahib heeft al een vriendin thuiszitten. In ieder geval zou het toch vrij ziek zijn als ze een nep-abortus én een man met een vriendin thuis zou gebruiken voor aandacht, als publiciteitsstunt. Wordt ongetwijfeld vervolgt..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Is Fabiola zwanger? 😱 Deze foto plaatste ze op haar Instagram-page.. 👶🏻

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl) op