Love & Reality

Temptation-Efrain zwaar onder vuur na opmerking over Aylin

Efrain Balochie is één van de smaakmakers van dit seizoen, maar met zijn harde en felle opmerkingen krijgt hij zo nu en dan ook de nodige kritiek op zich heen. Dat is na het zien van aflevering 10 niet anders.

‘Hypocriet’

Zo noemde De Telegraaf Efrain deze week al ‘laf en hypocriet’. “Efrain gaat nogal uit zijn dak als hij een beeld krijgt van een beschonken Aylin. Geen man in de buurt te bekennen, maar hij kijkt alsof hij vuur ziet branden. Efrain is bang dat ze hem voor schut gaat zetten. Dat dat andersom zeker gebeurt, dat lijkt hem niet te boeien. Hij sorteert alvast voor op een breuk met zijn vriendin en wil het nummer van de wulpse Shallie in zijn telefoon voor als ze weer thuis zijn. Waarom Efrain het dan niet gewoon met haar uitmaakt, vraagt die arme Aylin zich af. Heeft hij daar niet de ballen voor of zo, als hij geen back-up heeft?”

Efrain countert

Efrain zelf vindt dat de schuld echter vooral bij de medewerkers van de show ligt. “Ik zit gewoon te kijken naar iemand wie ik totaal niet ben”, briest hij op Instagram. En als gevraagd wordt ‘met wie hij het minst goed op kon schieten op het eiland’ reageert hij: “Productie… sommige dan.” De andere heren in de villa snappen niet waarom Efrain zo heftig reageerde op de beelden.  Ik vind het raar dat hij zo heftig reageert””, zegt Nico. “Ze raakt niemand aan, gaat met niemand naar de kamer, ze doet niets met andere mannen. Ze is enkel dronken.” En Wouter: “Wij drinken toch ook?”

Een greep uit de reacties: