Love & Reality

Temptation Efrain verklapt: ‘Ik had met Aylin afgesproken wat we zouden zeggen’

Efrain en Aylin deden mee aan het meest recente seizoen van Temptation Island. Na het laatste kampvuur zag het ernaar uit dat de twee het avontuur niet hadden overleefd. Eenmaal terug in Nederland kwam het koppel echter alweer snel bij elkaar. Sterker nog, in het busje na het laatste kampvuur hebben de twee het al bijgelegd. Nu geven ze toe dat ze met een plan meededen aan het programma.

Relevant blijven

Efrain en Aylin zijn openhartig tegenover Nick Eshuis in Macdate. “Mijn bedoeling was eigenlijk gewoon relevant blijven. Voor vertrek heb ik ook met Aylin afgesproken wat ik allemaal zou zeggen en wat ik allemaal zou doen. Dag 1 zou ik dit zeggen. Dag 2 zou ik dit zeggen”, verklapt Efrain.

Plan mislukt

Hun plan liep echter anders dan gedacht. “Maar het probleem is dus… Alles ging mis. Ik was bij het eerste kampvuur en ik zat daar: Dit was niet de afspraak. Dus ik dacht: Hij houdt me voor de gek. Hij gebruikt me voor de fame. Het is wel duidelijk. Daarom zei ik ook: Wat doe ik hier nog? Waarom ben ik hier? Ik snap het niet.”

Niet voor de fame

Toch hebben de twee naar eigen zeggen niet meegedaan voor de fame en vonden ze die commentaren wel vervelend. “Het maakt me niet uit, maar op een gegeven moment werd het wel irritant. Want het bleef maar doorgaan en doorgaan.”

Bekijk de video

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!