Love & Reality

Temptation-Delphine schenkt klare wijn over huidige relatiestatus

Vlak na de seizoensfinale kwamen er foto’s van Delphine kussend met een andere man naar buiten. Er gingen toen geruchten dat dat haar nieuwe vriend was, maar later bleek het degene te zijn met wie ze een affaire had tíjdens Bert. Hoe staat het er nu dan voor met haar liefdesleven? “Ik wil eerst een jaar single zijn voor ik weer ga daten”, benadrukt ze in een gesprek met TV Familie.

“Sommige mensen blijven denken dat ik gestoord ben”

Tijdens Temptation Island ewerd er nogal met modder gegooid, bijvoorbeeld betreft het prostitueeverhaal van Bert. “In de periode dat dat werd uitgezonden had ik het heel erg moeilijk. Ik werd uitgescholden op Instagram, ze noemden mij gestoord en zo. Ik durfde niet buiten te komen. Maar de passage toen ik over Berts prostitueebezoekjes vertelde, heeft veel kijkers tot andere inzichten gebracht. Er kwam meer begrip voor mij”, legt Delphine uit.

Geen contact meer met Bert

“Hij heeft harde uitspraken gedaan en ik ook. Ik heb er geen spijt van. Maar wél van de manier waarop ik sommige dingen heb verwoord. Sommige mensen blijven denken dat ik gestoord ben”, vervolgt Delphine, die zeker weten niet terug bij Bert gaat komen. “Nee! Ik heb Bert al twee maanden niet gehoord. Hij heeft mij overal geblokkeerd. Maar er zijn dingen waarover ik uitleg wil krijgen. Zo zou ik willen weten hoe het precies zit met ‘die andere vrouw die op hem wachtte’, zoals hij op tv zei. Pfff, en dan was ík zogezegd het probleem. Ik was nooit goed genoeg. Als hij over een vrouw sprak, was die altijd beter dan ik. Dat doet iets met je. Ik ben waarschijnlijk tien jaar blind en doof geweest. Pas tijdens ‘Temptation Island’ begon het mij te dagen hoe stom ik al die tijd was.”

Happy single

Ook met een ander zal ze voorlopig even niet serieus worden. “Ik wil eerst een jaar single zijn voor ik weer ga daten. En met mijn ‘dreamdate’ Joop iets beginnen? Wij komen supergoed overeen en bellen regelmatig, maar verder is er niets tussen ons.”