Love & Reality

Temptation-Daniëlle toont imposante babybuik op Instagram

Het is alweer eventjes geleden dat we van haar konden genieten in Temptation Island, maar het gaat vandaag de dag bijzonder goed met Daniëlle Damhuis. De blondine, die aan de serie meedeed met toenmalig lover Mezdi, is namelijk in verwachting. Dat maakte ze drie maanden geleden bekend.

Babyboy op komst

De aanstaande papa is haar vriend Avni Ozyurt, een good looking bodybuilder. We weten al dat het kleine wondertje een jongetje is. Én dat Daniëlle al een prachtige babybuik heeft.

33 weken

Ze zit nu op 33 weken, en dat is goed te zien ook. Niet alleen aan haar buik, maar ook aan haar stralende lach. In de reacties regent het lof: “Prachtig ben je vriendin”, “Supermooi”, “Prachtig buikje heb je” en “Aaaah je straalt helemaal, wat ben je mooi zwanger”, lezen we bijvoorbeeld. Helemaal mee eens!

Daniëlle in Temptation Island

Zoals gezegd deed Daniëlle met Mezdi mee aan Tempa. Laatstgenoemde gedroeg zich aldaar niet heel erg goed, waarna Daan de legendarische woorden ‘Heel Nederland zal zien wat voor zwijn jij bent’ uitsprak. Zelf papte ze flink aan met toenmalig verleider Fabrizio. Maar inmiddels bevindt ze zich dus in de zevende hemel met Avni.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @danielledamhuiss