Love & Reality

Temptation-dame klapt uit de school: “Voelde me niet op mijn gemak bij Sonny’

Het lijkt inmiddels al weer een eeuwigheid geleden dat Sonny Lorenzo er voor koos om uit Temptation Island: Love or Leave te vertrekken. Dat besluit nam hij zelf, maar wel na aandringen van de productie.

Ouch

Zij hadden namelijk van de single dames te horen gekregen dat ‘niemand meer met hem op date wilde’, zo bevestigt Evie in een video met Youtubers Brad & Mike. “Ik voelde me niet op mijn gemak bij die jongen, dus toen heb ik aangegeven dat ik niet meer op date wilde met hem. En toen is hij naar huis gegaan. Want níémand wilde nog met hem op date, iedereen was wel een beetje klaar met hem.”

Als ze terugkijkt op haar ervaring, vindt Evie dan ook dat ze ‘te lief is geweest voor Sonny’. “Ik had eerder voor mezelf op moeten komen. Hij heeft echt dingen gezegd en opmerkingen tegen mij gemaakt die echt niet kunnen. Daar heb ik toen niets van gezegd, had ik wel moeten doen.”

Oud zeer

Een tijdje terug clashten Evie en Sonny al op Instagram toen laatstgenoemde een chat lekte waarin duidelijk werd dat Evie puur voor de aandacht wilde ‘doen alsof zij nu samen waren’..

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)