Love & Reality

Temptation-Daisy en Luca Borsato pakken Instagram in met foto samen

Op Temptation Island vond ze de liefde niet, maar eenmaal terug in Nederland schoot Cupido alsnog raak bij de knappe Daisy. Ze werd verliefd op een oude bekende, met wie ze in het verleden al een tijdje omging: Luca Borsato, de zoon van zanger Marco.

‘Ik heb je voor het leven’

RTL Boulevard schrijft nu over hen: “Van een intimiteitsvacuüm lijkt Luca Borsato (22) geen last te hebben. Luca is namelijk al enkele maanden smoorverliefd op zijn vriendin Daisy. Regelmatig delen de twee tortelduifjes kleffe en romantische kiekjes van elkaar op hun Instagram.” Luca deelt een vakantiefoto met zijn Daisy, die sinds 8 augustus 2021 officieel zijn vriendin is, en schrijft er bij: “Jouw liefde is van een ander soort, Daisy. Hou me vast, ik heb je voor het leven.”

Steun hard nodig

Daisy kan overigens alle steun goed gebruiken, want vorige week moest ze haar hondje Lucky nog in laten slapen. Door nierfalen ‘hield het lijfje er mee op’, zo klonk het. “We konden niks anders doen dan genieten van de laatste weken en dat hebben we dan ook gedaan.” Luca beloofde toen al: “Ben van je gaan houden de afgelopen maanden. Ik let op Daisy voor je, beloofd. Maak je geen zorgen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luca Borsato (@luca_borsato)