Love & Reality

Temptation-Channah onthult eerste letter van naam nieuwe kindje: “Quentin is het er niet mee eens”

Door de coronacrisis en diens maatregelen ligt het werkleven van veel influencers momenteel even stil, maar in hun privéleven maken ze natuurlijk nog genoeg mee. Daarover plaatsen we op LoveReality.nl dagelijks een update, in de vorm van de Instaflits. Wat houdt de realitysterren bezig? Je ziet het hier.

Fenna? Faya? Fiona?

Samen zetten ze al zoontje Tiger Travis op de wereld, maar inmiddels is er ook al een tweede kleine op komst. Op Instagram onthult Channah Koerten alvast dat de naam met de letter ‘F’ begint, al is vriend Quentin het nog niet helemaal met de naam eens.

Onvergetelijk

Ze wonnen Love Island net niet, maar Islander Gianni beleefde een onvergetelijke ervaring in de villa. Op Instagram schrijft hij na thuiskomst: “Het gevoel die ik lang kwijt was heb jij me op een bijzondere manier terug gegeven. Een sterke vrouw die weet wat ze wilt daarvoor kwam ik en ja! Die heb ik gevonden.” Veel geluk, toppers!

Babyboom

Maar niet alleen bij Channah en Quentin is er een baby op komst; ook bij Gianni en Melissa, deelnemers aan Temptation Island 2020. De blondine is nog een week of drie in verwachting, en dan zal de eerste kleine spruit van de tortelduifjes voor het eerst het levenslicht zien. Spannende tijden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben zoooo blij en trots op mezelf Ik schommel altijd super erg met mijn gewicht, wat ik niet persé erg vind omdat ik het goed vind om van mijn lichaam te houden zoals die is, maar ik voelde me nooit echt goed in balans.. Sinds ik ben begonnen met sporten en een gezondere levensstijl ben ik zowel fysiek als mentaal mega vooruit gegaan en dat kan ik iedereen aanraden! Wat mij ontzettend heeft geholpen zijn de trainingsschema’s van @yanaikapost omdat je maar 10 minuutjes per dag traint vind ik het veel makkelijker vol te houden en ben ik, in combinatie met gezonder eten, van 65kg (rechter foto in juli 2020) naar 60,1kg gegaan in 15 weken! Je hoeft jezelf niet te “straffen”, probeer langzaamaan je levensstijl aan te passen en doe vooral wat voor jou goed en fijn aanvoelt. Ik heb voor jullie een korting geregeld op de schema’s met code Danique10. Je kunt ze vinden op www.yanaikapost.com. Heeel veel succes en plezier, JE KAN HET!

Een bericht gedeeld door Danique Hogguer (@daniquehogguer) op

Happy new me

Tot slot werkt Temptation Island VIPS-verleidster Danique Hogguer aan haar lichaam. Op Instagram schrijft ze: “Ik schommel altijd super erg met mijn gewicht, wat ik niet per sé erg vind omdat ik het goed vind om van mijn lichaam te houden zoals die is, maar ik voelde me nooit echt goed in balans.. Sinds ik ben begonnen met sporten en een gezondere levensstijl ben ik zowel fysiek als mentaal mega vooruit gegaan en dat kan ik iedereen aanraden.” Danique is zo’n 5 kilo afgevallen, en dat is te zien ook. Al was ze natuurlijk al beeldschoon!