Love & Reality

Temptation-Bert zorgt zelfs bij andere heren voor scheve gezichten met bizarre onthulling

Het lijkt wel alsof er geen einde komt aan de neerwaartse spiraal die Bert en Delphine in Temptation Island: Love or Leave hebben ingezet. Telkens als je denkt dat het ‘nu toch niet erger meer kan’, bewijzen zij het tegendeel.

Bert vs Delphine

Ook in aflevering 9 vertolken de twee weer een hoofdrol. Het begon met de prostituee-onthulling door Delphine, vervolgens versprak zij zich door aan te geven dat ‘Bert niet haar enige liefje is’ (ging Delphine dus vreemd?), en nu komt er bij Bert op zijn beurt weer van alles naar boven. Want wat blijkt: Delphine heeft ooit een soa gehad. En Bert niet, dus het virus kwam niet van hem af. ‘Opgelopen in de sauna’, was toentertijd de verklaring. Maar daar twijfelt Bert nu dus aan.

‘Ik kan het niet meer aanhoren’

Maar er wordt wel meer getwijfeld. Door collega-koppelheer Wouter. Die twijfelt namelijk aan de steeds sterker wordende verhalen van Bert. Waar de heren – alsook de dames – uit de koppels elkaar normaliter oneindig steunen, vindt Wouter het steeds lastiger worden om Bert blind te blijven verdedigen. “Ik krijg steeds meer mijn twijfels”, zegt de vriend van Julia er over. “We weten nu wel zijn kant, maar de hele tijd weet hij iets niet, wat-ie de volgende dag opeens heel gedetailleerd uit kan leggen. Ik zou de kant van Delphine ook wel eens willen horen, om te kijken of het wel klopt wat Bert hier allemaal voorspiegelt. Ik kan het nier meer aanhoren.” Ouch!

Wouter vs Niels

Maar Wouter heeft ondertussen nog wel meer kopzorgen, want zijn vriendin Julia blijft maar meer en meer naar single Niels toetrekken. Er wordt steeds frequenter geknuffeld en geflirt. Tot overmaat van ramp spreekt Julia de woorden uit: ‘Ik weet niet of mijn relatie dit wel gaat overleven..’ Als zijn hartje in de kamer ook nog eens gaat branden, gooit Wouter snel alles eruit in de sportschool. “Ik ben dan ook niet iemand die iedereen er bij gaat halen, van ‘kom even vertellen dat het allemaal wel goedkomt’. Nee, dat is meer Bert zijn tactiek.

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!