Love & Reality
Aylin Koen Deborah Temptation Island

Temptation Aylin mocht Deborah niet: “Ik vond een vieze boxer van Koen”

Aylin blijkt niet een al te goede eerste kennismaking gehad te hebben met Koen en Deborah. Zij kwam samen met Efrain de villa binnen in het meest recente seizoen van Temptation Island. Dat betekende ook automatisch dat Efrain en Aylin de kamers kregen van respectievelijk Koen en Deborah. Daar bleek Deborah echter iets vergeten te zijn, zo vertelt Aylin bij Nick Eshuis tijdens een Macdate.

Deborah

Aylin heeft na Temptation Island niet veel contact gehad met Deborah en Koen. “Niet echt, ik heb wel één keer contact gehad met Deborah, maar daarna nooit meer. Eerst mocht ik haar eigenlijk echt niet. Ik had haar toen nog niet ontmoet, maar ik mag haar nu wel wat meer”, vertelt Aylin.

Vieze boxer

Dat heeft alles te maken met een verrassing die achterbleef in de oude kamer van Deborah. “Ik ging haar kamer innemen en ik was wel verbaasd, want mijn bed was dus haar bed. Het was wel schoongemaakt, maar ik had dus een vieze boxer gevonden van Koen. Dus zij sliep met zijn vieze boxer. Dat vond ik in mijn bed en toen ging ik echt huilen”, aldus Aylin. Het is dan ook duidelijk dat de twee geen fijn begin kenden met elkaar.

Bekijk de video

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!