Love & Reality

Talisa Eskes in Temptation Island: Love or Leave extra single

Talisa maakt is in Temptation Island: Love or Leave deel uit van de selecte groep van vier extra singles die in aflevering 3 dansend de show in kwamen. Samen met Maartje, Sabine en Raluca gaat ze de heren uit de koppels (WhitneyRenéIvo en Jan Sietse) het vuur aan de schenen leggen.

Talisa Eskes extra single Temptation Island: Love or Leave

Talisa Eskes gaat in Temptation Island: Love or Leave 2022 op zoek naar ware liefde. In Temptation Island: Love or Leave gaan vier koppels de ultieme relatietest aan. Onder aanvoering van presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels slaan zij zich een weg door de verleiding, met om de paar dagen een ‘kampvuuravond’ waarop ze beelden vanuit de andere villa – waar hun partners vertoeven – te zien krijgen. In het verleden is al wel gebleken dat niet heel veel relaties hier allemaal tegen bestand zijn, dat heeft alles te maken met het feit dat de acht vrouwelijke en acht mannelijke singles simpelweg bijzonder aantrekkelijk zijn. Maar dat levert voor ons natuurlijk wel extra veel drama, spanning en sensatie op!

Sabine, Raluca, Talisa en Maartje extra singles

De Haarlemse Talisa Eskes is momenteel vrijgezel en hunkert naar liefde. Ze heeft er al meerdere lange relaties opzitten, maar telkens liepen die dus spaak en nu zoekt ze naar de ware. De man waarmee ze oud kan worden. In het dagelijkse leven werkt Talisa als Community Manager voor de kost, maar het liefst spendeert ze tijd aan reizen, koken en winkelen.

Talisa in Temptation Island op zoek naar zelfverzekerde man

Op haar profielpagina voor Temptation Island: Love or Leave lezen we verder dat ze een zwak heeft voor avontuurlijke, betrouwbare mannen met een gezonde dosis zelfvertrouwen- en verzekerdheid. In de show hoopt ze een diepe connectie aan te gaan met een man die ze blind kan vertrouwen. Wie weet wordt dat wel Whitney, René, Ivo of Jan-Sietse.

Verslaafd aan de sportschool

Op haar Instagram-pagina heeft Talisa Eskes een paar sleutelwoorden uit haar leven in haar Instagram-bio gespijkerd: positivity, self love, gym junkie. Laatstgenoemde valt ook wel te zien aan haar bijzonder afgetrainde lichaam. Op het social medium schreef ze verder, bij de aankondiging van haar Temptation Island-deelname, dat ze het ee ‘spannende, bijzondere en unieke ervaring’ vond op de Dominikaanse Republiek. “Ben jij ook benieuwd hoe dit avontuur afloopt? Kijk dan vooral snel.” Dat gaan we zeer zeker doen, Talisa!

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!