Love & Reality

Taier Wijnhout in Ex on the Beach als extraatje de nieuwe prinses

Taier Wijnhout heeft in aflevering 3 van Ex on the Beach: Double Dutch een spectaculaire entree gemaakt. Ze kwam als extraatje – maar als niemands ex – de villa in en nam gelijk de spreekwoordelijke titel ‘prinses van de villa’ over van Jennifer.

Taier Wijnhout in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Taier is extraatje, maar niemands ex

De 22-jarige Taier Wijnhout omschrijft zichzelf als een echte beautyqueen. “Ik ben het type dat wel van nageltjes, mooie haren, lipjes, kleding. Maar je kan met mij ook de hele kant op gaan en op de schietbaan gaan staan.” Haar belangrijkste wapen vindt de knappe brunette haar ’twee pluspunten’, wijzend naar haar secundaire geslachtskenmerken. “Als ik een vrouw zie met mooie volle borsten, denk ik ook wel: ‘Zó..’ Daar hou ik wel van!”

Model en beautyqueen

Op haar Instagram-pagina zien we dat ze haar schooltijd door heeft gebracht op KTS Voorhout, tegenwoordig verdient ze haar centen – niet geheel verrassend, gezien haar looks – als model. In haar vrije tijd gaat ze graag op stap met haar vriendinnen en gaat ze helemaal los op de dansvloer van de discotheek.

Taier zoent gelijk met Joao

Taier is naar Ex on the Beach gekomen voor de lust, ‘om te kijken of er voor haar wat bij zit’. Ze start met een date met Joao en slaapt ook met hem, al wordt er ‘slechts’ gezoend. Ook Nick zag Taier wel zitten, en dat veroorzaakte een gigantische error in het brein van Lynn. Nadat Nick Taier ‘wel knap’ noemt moet hij het bekopen met een bitchslap van de heetgebakerde blondine. Een intense start voor het extraatje van de villa, dus!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)