Love & Reality

Tahira in Temptation Island: Love or Leave als verleidster

Tahira is in Temptation Island: Love or Leave te zien als verleidster, waarin zij als vrijgezel op zoek gaat naar het antwoord op de vraag of één van de deelnemende heren beter bij haar past, dan bij diens huidige partner.

Tahira in Temptation Island: Love or Leave

De opzet van Temptation Island is dit jaar iets anders: in het komende Love or Leave-seizoen zijn de singles ook echt singles, en niet verleiders: ze zijn oprecht op zoek naar de ware liefde, en zullen dus niet gaan inzetten op pure lust om de mensen uit de koppels te verleiden.

Aan het einde van de rit zullen de deelnemers dan moeten gaan kiezen of ze doorgaan met hun huidige partner, naar één van de singles switchen of misschien zelfs zelf wel als vrijgezel door willen.

Tahira single van exotische afkomst

Tahira is 27 jaar jong en komt uit Almere, waar ze werkt als administratief medewerker bij een grote organisatie. Haar grootste kwaliteit is dat ze niet op haar mondje gevallen is en makkelijk contact kan leggen met onbekenden, die haar daardoor (bijna) altijd al erg snel leuk vinden.

Op haar profielpagina bij RTL wordt ze omschreven als ‘zelfverzekerd met heel veel verborgen talenten’. Haar motto op Instagram luidt dan ook: ‘Onderschat mij niet’. Dat gaan we zeker niet doen, Tahira. Al helemaal niet omdat ze nog wel eens goed advies gekregen van hebben van haar vriendinnetjes Milou van Agtmael (deelneemster Temptation Island 2018) en Tessa (twee keer Ex on the Beach).

Richt Tahira zich op Sorelis?

De blondine van exotische afkomst (onder meer Thaise roots) valt op mannen die qua karakter wel op haar lijken, eerlijk zijn en nooit zullen proberen haar te veranderen. Tahira is ondanks alle mannelijke aandacht die ze krijgt nog altijd single, maar wel helemaal ready voor de ware liefde. Gaat ze die vinden op Temptation Island: Love or Leave?

Bij haar voorstelronde leek ze haar pijlen vooral te richten op Sorelis, al vond die het (vooral omdat vriendin Gulcin nog naast hem zat) ‘erg ongemakkelijk’. Maar dat kan zomaar veranderen zodra Sorelis en Gulcin gescheiden worden, en Tahira gaar slag kan slaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ℳ (@milouvanagtmael)