Love & Reality

Strijd der finalisten eist zijn tol; volgende exit in Big Brother

Het is dit keer niet zomaar een eliminatie in Big Brother. Ali, Jason en Bart werden via diverse wegen genomineerd en daardoor zaten er drie mannen op de bank die aan werden geduid als potentiële winnaars van de realityshow. Het werd een spannende strijd, waarbij Ali het huis moest verlaten.

Twee nominatieroutes

Maandag werd al duidelijk dat Jason op de bank zou zitten. Lindsey won een spel en nomineerde daarop Jason. Vervolgens was het tot donderdag wachten op de andere twee namen. Charlotte mocht twee spelers nomineren en het werden Bart en Ali. Zoals we gewend zijn van Bart nam hij dit heel rustig op, hoe anders was dat bij Ali. Hij was zichtbaar aangeslagen en vertrok niet veel later naar het toilet om het allemaal te verwerken.

Strijd der finalisten

Toen de namen bekend waren, kwamen de sterke meningen al direct naar voren. Onder meer Salar, de winnaar van vorig jaar, wist zeker dat degene die zaterdagavond als eerste gered zou worden ook Big Brother 2023 gaat winnen. Zo kwam er nog meer spanning te staan op de afloop van deze afvallersronde.

Verrassingen alom

De eerste verrassing kwam bij de tussenstand. Bart werd namelijk als eerste vrijgestemd door de kijkers. Daardoor ging de strijd nog tussen twee echte favorieten, namelijk Jason en Ali. Daarbij bleek het gedaan voor Ali. Vorige week verscheen er nog een vliegtuigje voor hem met ‘Ali Finali’, maar zover komt hij niet.

➡ Niets missen van Big Brother? Volg deze Big Brother groep!