Love & Reality

Stopt het Belgische VIJF ook met uitzenden Temptation Island?

Onlangs meldde RTL dat het voorlopig stopt met het uitzenden van love reality’s zoals Temptation Island. Betekent dit dat de serie ook in buurland België niet meer te zien zal zijn?

Belgische VIJF lijkt wél door te gaan met Temptation Island

Voorlopig lijkt de zender VIJF daar nog geen beslissing over gemaakt te hebben. “De beslissing van RTL om hun guilty pleasure-programma’s, zoals onder meer ‘Temptation Island’, voorlopig op te schorten naar aanleiding van een incident in de Nederlandse datingshow ‘De Villa’, staat los van onze producties voor komende seizoenen”, meldt het aan Het Laatste Nieuws. “De komende weken waren er bij SBS in Vlaanderen sowieso geen nieuwe datingshows gepland, maar ook dit staat hier los van.”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island zal vermoedelijk in januari of februari 2020 van start gaan. De verwachting is dat VIJF wel ‘gewoon’ doorgaat met uitzenden, en dus kunnen Nederlandse liefhebbers de afleveringen van het seizoen – dat reeds opgenomen is, met Belgische en Nederlandse deelnemers – ook online op de website van VIJF kijken.