Love & Reality

Stevie haalt uit naar EOTB-collega: “Doet stoer omdat de camera aanstond”

Jennifer was één van de deelneemsters aan Ex on the Beach: Double Dutch. Tijdens het reguliere seizoen kwam ze eigenlijk niet eens zo veel in beeld, maar tijdens de reünieaflevering was dat wel anders.

Verhitte reünie

Youtuber Nick Eshuis vertelt aan Jennifer en ook Stevie dat hij ‘echt heel boos werd op Tcheutche’, vanwege diens gedrag. Stevie reageert: “Ik heb de reünie nog niet gezien. Dus ik weet niet wat allemaal uitgezonden is van wat ik allemaal gezegd heb, maar ik ben écht op hem geflipt.” Jennifer: “Ik snap niet dat hij zo deed eigenlijk. Ik denk dat hij gewoon stoer deed omdat de camera aanstond.”

In de kou laten staan

Stevie vermoedt dat eveneens. “Dat heb ik ook gezegd, ik zei ‘nu wil je ineens fame pakken over iemand anders zijn rug’… Ze zijn samen heen gereden hé, naar de reünie”, onthult Stevie als ware woordvoerster van Jennifer. “Ze zijn samen heen gereden, niks aan de hand, en de camera’s gaan draaien en hij switcht 360 graden. Daarna kwam zij niet thuis hé, hij heeft haar laten staan!” Jennifer bevestigt dat verhaal: “Ja, ik ben alleen terug naar huis gegaan. Hij is alleen weggegaan. MTV heeft me bij m’n huis afgezet.”

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

In de reünie kreeg Lars het ook nog aan de stok met Harrie: