Love & Reality

Stevie Burns wil in Ex on the Beach: Double Dutch haar lijstje afwerken

Stevie Burns is één van de vier knappe vrouwelijke originals in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. Ze komt naar de villa met een duidelijk doel: haar ABC-lijstje (met namen van jongens) afwerken.

Stevie Burns in Ex on the Beach: Double Dutch

In Ex on the Beach: Double Dutch worden feestende jongvolwassenen met elkaar losgelaten in een villa waar het hen aan niets zal ontbreken. Drama, lust en ook liefde zorgen altijd voor mooie, maar ook heftige momenten. Bovendien ligt er altijd nog de gevreesde Tablet of Terror op de loer: die zorgt voor krankzinnige plottwists en stuurt telkens drie mensen naar het strand, waar vervolgens een ex van één van hen uit de zee gelopen komt. Bloeit er daarbij oude liefde terug op? Of vechten de voormalige lovers elkaar nu de tent uit? Hoe dan ook: spetkakel gegarandeerd in EOTB.

EOTB-Stevie en haar ABC lijstje

Stevie Burns is 25 jaar jong en komt uit Heerlen, een stad in de provincie Limburg. Tegenwoordig woont ze in Hulsberg, iets verderop. Ze wordt op haar profielpagina bij MTV omschreven als ‘sociaal, een feestbeest, losbandig en positief’. Dat blijkt ook wel uit het feit dat Stevie altijd lacht. Verder ‘boeit het Stevie niets wat anderen van haar denken’. Op haar zogenoemde ‘ABC-lijstje’ is ze dan ook alleen maar apetrots. Stevie vertelt: “Ik ben bezig met mijn ABC lijstje, dat houdt dus in dat ik het hele alfabet wil afwerken met seks en zoenen. Zoenen ben ik al zover. Ik hoop dat Ex on the Beach mij erbij kan helpen om het lijstje af te werken.”

Sensatiebelust

Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wilt ook dat iedereen zich gewaardeerd voelt, voor ongemakkelijke stiltes is er geen plek bij Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar seksuele avonturen zegt ze geen nee tegen. In het dagelijkse leven heeft ze een tijdje een eigen business gerund in ‘overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezing’, zo signaleerden we bij de Kamer van Koophandel. Die onderneming is echter reeds gestopt.

Feestbeest

Genoeg tijd vrij om de beest uit te hangen in EOTB, dus. Wie weet kan ze na de show gelijk doorpakken met nog meer abonnees op haar Youtube-kanaal (in challenges deed ze al eens dingen zoals slakken eten). Ze houdt wel van een feestje en een drankje, alsook van een zonvakantie, dus alle gerechten zijn aanwezig voor een spectaculaire tijd in de EOTB-villa. Succes, Stevie!

➡ Niets missen van Ex on the Beach Double Dutch? Volg deze Ex on the Beach groep!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stevie Burns EOTB (@stevieburnss)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stevie Burns EOTB (@stevieburnss)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stevie Burns EOTB (@stevieburnss)