Love & Reality

Steve van Ravesteijn single in De Villa

Steve van Ravesteijn is één van de vrijgezellen in De Villa. De knappe Brabander acht de tijd rijd om te settelen en hoopt zijn vrouwelijke metgezel te gaan vinden in de nieuwe datingserie.

Steve van Ravesteijn in De Villa

Steve van Ravesteijn is een lust voor het oog. Het is dan ook niet verrassend dat hij jarenlang heeft gewerkt als model. En ook op hoog niveau, want hij werkte al op zijn twintigste in modehoofdsteden als Milaan, Parijs en Hamburg voor merken als Muchachomalo (ondergoed), Men at Work, de Bijenkorf en The Sting.

Steve uit De Villa topmodel

De in Geldrop geboren Steve werd gescout tijdens het boefenen van zijn andere passie: kickboksen. Daarover vertelde hij in 2013 al in het Eindhovens Dagblad: “Ik was wedstrijdbokser bij Muscle Fit in Eindhoven. Ik ging ook kickboksen en deed af en toe een wedstrijdje bij Siam Gym in Valkenswaard.”

“Toen zei een man daar: je moet je aanmelden als model, dat zou jij kunnen. Ik dacht: waarom niet, maakte een paar foto’s van mezelf met mijn mobieltje en stuurde die naar Touché Models.”

“Ze wilden me meteen zien en ik kon al snel een test shoot doen met fotograaf Dale Grant. Toen stond ik een jaar geleden op de cover van hun modellenboek.”

Steve op zoek naar de ware liefde

Ondanks zijn successen voor de camera is Steve dus nog altijd single. De 26-jarige hunk, die dagelijks in de sportschool te vinden is, gaat in De Villa op zoek naar een ‘knap meisje met wie hij een toekomst op kan bouwen’. Hopelijk scoort hij in de nieuwe datingserie net zo goed als op de catwalk!