Love & Reality

Ster uit Temptation en EOTB ondergaat borstvergroting: ‘Ik móést dit gewoon doen’

In Temptation Island en Ex on the Beach Double Dutch heeft het gros van de verleidsters en deelneemsters wel eens aan hun uiterlijk laten sleutelen. In dat rijtje voegt nu ook Chiara Creemers (25) zich.

Borstvergroting voor Chiara uit Temptation en Ex on the Beach

Chiara deed zowel aan Temptation (2016) als aan EOTB (2017) mee. Ze viel altijd op met haar hart op de tong. Nu is de knappe brunette erg openhartig over haar borstvergroting. “Ik hoef eindelijk niet meer onzeker te zijn”, vertelt ze in het Belgische blad TV Familie.

“Ik worstelde er echt al lang mee dat ik zulke kleine borsten had. Dat begon mijn zelfvertrouwen te ondermijnen. Ik wilde zelfs niet dat m’n vriendje van het moment mij naakt zag. Zo beschaamd was ik.”

‘Ik had een probleem, en via een operatie kon dat opgelost worden’

Met een borstvergroting is dan ook niets mis, stelt Chiara. “Ik had een probleem, en via een operatie kon dat opgelost worden. Heel simpel. En heel vlug. Die ingreep duurde slechts drie kwartier.”

Ze ging in Istanboel onder het met, zoals het gros van de reality-sterren doet. “Toen ik eenmaal beslist had dat ik onder het mes zou gaan, ben ik bij verschillende artsen in België en Nederland op consultatie geweest. Naast de tarieven die steevast schommelen tussen de 3.000 en 4.000 euro, had ik bij geen enkele van die chirurgen een goed gevoel. Ik kreeg zoveel verschillende dingen te horen, waardoor ik begon te twijfelen. En dat kan niet de bedoeling zijn als je zoveel geld op tafel legt.”

Op naar Istanboel

“Ik heb uiteindelijk gekozen voor iMed Istanbul, nadat ik in Nederland bij een afgevaardigde van die kliniek op consultatie ben gegaan. Zij bleken met 2.650 euro niet alleen een stuk goedkoper, de manier waarop ze met hun patiënten omgaan sprak me ook veel meer aan.”

“In die prijs zit de operatie zelf, het vervoer naar de luchthaven, een luxesuite met ontbijt recht tegenover de kliniek, medicatie, verzorging en controleonderzoeken. En ze sturen ook een begeleider mee, die je helpt als je vragen hebt. Enkel mijn vliegtickets moest ik nog apart betalen.”

Met het resultaat is Chiara, die verder geen cosmetische operaties meer wil ondergaan, erg blij. Net als haar in eerste instantie was pessimistische ouders. “Zij waren er aanvankelijk tegen. Papa zei: ‘Ge zijt mijn kleine meisje, ge zijt mooi zoals ge zijt.’ En mama maakte zich zorgen dat er iets zou misgaan tijdens de operatie. Ik begreep hen wel, maar ik móest dit doen. Voor mezelf. Mama is meegegaan naar Istanbul en heeft me heel erg gesteund. Zo lief!”