Stacy-Ex-on-the-Beach-Double-Dutch

Stacy Leirens keert terug in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Stacy Leirens heeft in Ex on the Beach Double Dutch All Stars haar langverwachte rentree gemaakt. De Belgische blondine, bekend uit EOTB seizoen vier, kwam uit het water gelopen als de ex van Joshua Feytons.

Stacy Leirens in Ex on the Beach Double Dutch All Stars

Stacy Leirens is 24 jaar en geboren en getogen in Gent. Tijdens haar eerste avontuur in Ex on the Beach vormde ze lang een koppel met Robin Carrasco (die al aangaf niét mee te doen aan het All Stars-seizoen), maar al vrij snel na de opnames van dat seizoen liep het tussen hen stuk.

Ze zocht daarna troost bij twee sterspelers uit de huidige editie: bij Joshua en bij Harrie, met wie ze een one night-stand heeft gehad. Toch komt ze absoluut voor eerstgenoemde naar de villa, al is Joshua daar zelf minder enthousiast over.

Stacy had seks met Harrie maar komt voor Joshua naar Ex on the Beach

De voormalig Temptation Island-verleider vertelde al dat hij ‘dronken was toen hij met Stacy in bed belandde, en haar eigenlijk zo snel mogelijk wilde vergeten’. “De seks was bovendien niet zo heel goed. Ik ben zelfs niet klaargekomen, al kwam dat ook door dat ik heel erg dronken was. Maar ik hoefde ook geen tweede keer, dus ze is niet zo speciaal voor mij”, aldus Joshua.

Hopelijk lukt het Stacy dan om verder te kijken. Ze omschrijft zichzelf alvast als ‘de Lamborghini van de villa’. “Ik ben zeer fier op mijn mooie lange haren, op mijn glimlach en mijn ‘twinnies’. De dramaqueen is here.” Wij zijn razend benieuwd!