Love & Reality

Spoiler alert: zo reageert Temptation-Zach op weerzien met Simone bij kampvuur

In de aflevering van Temptation Island die vandaag op Videoland is verschenen zien we hoe de koppels elkaar weer terugzien, bij het laatste kampvuur. En dat zorgt zoals altijd voor de nodige spanningen.

Zach en Simone

Zo zien we hoe Zach, die het bed deelde met verleidster Romee, de schuld probeert bij Simone neer te leggen. “Ik heb genoeg gezien wat mij niet bevalt.. Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer. De beelden die ik heb gezien, daarop had je totaal geen respect. Je zette mij voor schut.” “Ik heb niet voor niks slecht over je gesproken, want je bent toch een fuckboy.. Je mag trots zijn op jezelf”, foetert Simone terug.

Chris en Angela

Bij Chris en Angela verliep het een stuk beter: zij bespringen elkaar gelijk bij de reünie. “Wat is het heerlijk om te zien”, glundert presentator Rick Brandsteder. “Voor mij is dit een bevestiging dat ik hem helemaal kan vertrouwen en niet meer hoef te twijfelen aan onze relatie. Ik weet nu zeker dat we voor altijd samen blijven”, zegt Angela.