Love & Reality

Spoiler alert: ‘We weten nu al of Efrain en Aylin nog samen zijn na Temptation Island’

Ook al kwamen ze pas in aflevering 3 op het strijdtoneel, toch zijn Efrain en diens vriendin Aylin uitgegroeid tot absolute smaakmakers van het Temptation Island-seizoen. De relatie lijkt aan een zijden draadje te bungelen nu Efrain het wel héél gezellig heeft met single Shallie.

Spoiler alert

Maar alles wijst erop dat Efrain en Aylin wel degelijk nog samen zijn na Temptation Island. Ze worden namelijk nog met enige regelmaat samen gespot, zo melden meerdere ‘spionnen’ aan LoveReality. Ook afgelopen weekend was het weer raak; ze waren samen op een feestje. Maar wat nog opvallender is; zowel Nico als Donna was daar ook. Het kan natuurlijk dat ze ondanks alles wat er is gebeurd toch als goede vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar wie weet is er zelfs toch weer liefde tussen hen opgebloeid?

Ook Nico en Donna samen op feestjes

Het Instagram-account JuiceChannel schrijft er over: “Nico en Donna samen in een huis, Efrain en Aylin samen.. Echt, zulke mensen verpesten heel Temptation door al te delen dat ze goed met elkaar omgaan. Lijkt ook wel of ze er steeds minder op letten. Onze volgers zijn ook niet blij dat jullie alles spoilen, doe tenminste iets beter je best.”

➡ Niets missen van Temptation Island? Volg deze Temptation Island Facebook-groep!